Har ni varit med om sämre??

Alltså seriöst, finns det någon som är sämre på att blogga än jag?
Händer inte mycket här inte. Barnen var hos sin pappa i helgen.
Har faktiskt varit skönt för en gångs skull då båda två varit fruktansvärt trotsiga hela veckan, men skönt att ha dom hemma igen.
Nu börjar en ny vecka, ny månad och 4 besök inom sjukvården. 2 för mig och 2 för Trinity. Läkare och ultraljud för mig, audiologen och BVC med vaccination för Trinity. Försöka få tid för hennes influensavaccin med. Tyvärr ett måste.

Fick en present av min gubbe idag, 2 underbart vackra ljuslycktor som nu står i sovrummet.
Det är så mysigt.


Mvc igår och idag

Var som sagt på mvc igår. Tog blodprov, klamydiatest (något nytt? Var ju frivilligt förr.
Det gick bara bra, jag svimma inte och jag lever ännu trots jag blev stucken. Jag som är nålrädd.
När jag kom hem ringde min barnmorska, hade äggvita i urinen, inte bra. Fick gå dit idag med morgonurin och kontrollera blodtrycket. Allt såg jättebra ut tack och lov. Ingen äggvita idag.
Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jo de gånger jag varit nära på att förlora min dotter.

Har fått hem vagnen så nu kliar det i fingrarna efter att få inviga den.

Tänkte jag skulle lägga mig för en stund sen, men då vakna Milo skrikandes, fick reda på han hade haft en mardröm som skrämde honom. Frågade honom när han hade lugnat sig. Så nu ligger han inne hos mig, så kan han känna sig trygg i natt.

Nu ska jag stänga tv:n och sova.


Beställt vagn

Beställt vagn till den lilla nu. Den kommer förhoppningsvis i morgon. En Phil & Ted classic med regnskydd och syskonsits. Köpte en mjuklift till såklart.
Milo är helt överlycklig för han får dela vagn med bebisen.
Ska till min barnmorska på onsdag och då följer sambon med :)
Ska ta blodprov med, inget jag ser fram emot precis eftersom jag tar dessa prover 3 gånger var graviditet då jag har blodgrupp Rh negativ :( inget kul.
Nästa vecka är det läkarbesök och nästa månad ultraljud, det ser vi verkligen fram emot, se vad det är för kön som lurar där inne :)
Skickar med bilder på vagnen :)


Min prinsessa har fyllt 5 år

I onsdags fyllde min älskade dotter 5 år. Var tog dessa åren vägen? Tja 2 av dom spenderades på sjukhus. Men de andra 3????
Trodde aldrig vi skulle få ha henne hos oss så länge. Bara lycklig för vi fått det. Njuter av varje dag vi har henne och hoppas vi får 5 år till med henne.
Man vill ju såklart hon ska få leva ett långt och lyckligt liv, men framförallt ett så friskt liv hon kan få.
Jag kramar henne flera gånger om dagen, och vet ni vad? Hon klagar minsann inte, hon älskar att pussas och kramas. Så då klagar inte mamma heller :P
Idag ska de små till sin fader och vet han längtar efter att få krama om dom, och fira Trinity.

Nä nu ska jag återgå till att ta det lugnt och vila innan man ska hämta busarna.

Oh, Btw vill ni höra en nyhet?
I mars blir vi en till i familjen. Jag och sambon väntar smått :) något vi ser fram emot.


Milos hand

Milos hand har läkt jättefint. Har varit utan sitt bandage sedan i tisdags kväll. Bara över natten mellan tisdag onsdag läkte handen mer än den gjorde med bandaget på. Läker mer och mer för var dag vilket känns toppen.
Han kom ut i köket igår när vi höll på med maten och han tittade på spisen, varmt, var allt han sa sen gick han där i från. Goa unge. Han lärde sig något i alla fall.
Denna vecka på dagis har gått super. Milo går till kl 12 och Trinity till 15. Från och med nästa vecka går även Milo till 15.

Just nu ligger barnen nyduschade i sina renbäddade sängar. Dom fick sina täcken idag. Dom har sovit i enbart påslakan under sommaren.

Bjuder på bilder:


Haft sjukstuga förra veckan osv

Tja, förra veckan började inte alls bra. Milo blev sjuk på söndagen så det fick vara Trinity som gick på dagis måndag och tisdag. Tisdag ringde dom för hon var ledsen så hämta henne då säger hon att hon har ont i huvudet och så visar det sig hon har feber.
Milo hade växtvärk, feber och tänder på g. Trinity hade spänningshuvudvärk och feber i två dagar. Milo stannade hemma hela veckan, så båda var tillbaka idag.
Onsdagen blev katastrof, Milo brände sig på spisplattan och går nu med omlindad hand tills blåsorna lagt sig. Visade sig han har mellan 1-2 gradens brännskador på handen.
Nu kommer det säker en hel del skit över mig att jag är oansvarig förälder men det är jag verkligen inte. Milo är den första av mina barn som bränt sig på spisen och en olycka händer snabbt som ögat. Och självklart tog vi honom till läkaren så fort vi såg han fått blåsor.
Nu är han sitt vanliga jag igen och han låter bandaget vara, min duktiga pojke.

Nu ska jag kolla tv innan jag somnar.


RSS 2.0