Jag är helt slut, orkar inte mer

Fy fan säger jag bara.
Grät mig till sömns igår kväll, känner hur tåraran bränner för att få bli fria i mina ögon idag. Nej, jag mår verkligen inget bra idag.
Mitt självförtroende är på botten nu igen.
Saker som jag är i extremt stort behov av (t.ex linser och glasögon) som man inte har råd med. Det får en att känna sig så jävla värdelös att man bara sitter och gråter dag ut och dag in. Och inget jobb får man heller, för man inte har utbildning, då känner man sig ännu mer värdelös. Vad man än gör och hur man än gör så är man aldrig tillräckligt bra.
Jag kämpar och kämpar, men kommer ingenstans.
Jag vill ju ha en utbildning, men vad ska man utbilda sig till?? Jag vill ha jobb (jag har ett men inte tillräckligt) men vill inte jobba heltid då jag vill spendera tid med mina barn som ska flytta hit. Vill inte att det ska bli hämta på dagis, hem, laga mat, göra i ordning dom för sängen och sen bums i säng för dom. Jag vill ha all tid jag kan få med dom efter jobb.
Jag vill bli ett JAG, jag vill bli en människa, jag vill bli en riktig person. En mamma som jobbar, som får en hyfast bra lön och kan köpa det jag behöver utan problem.
Jag vill inte må såhär pga att jag inte kan allt det där. jag mår ur uselt, riktigt riktigt dåligt mår jag, även om jag kanske inte visar det utåt.
Orkar inte detta längre. Jag orar inte.

Jag är helt slut som människa.

Alla barnhjärtans månad

Har även i år startat en insamlig hos hjärt & lung fonden till alla barnhjärtans månad




Flytt

Ok, då har vi flyttat och det känns toppen.
Får mer och mer i ordning. Vårt sovrum och barnens sovrum är det vi har kvar, men det kommer. Måste ju hitta sängar till barnen och sätta ner saker i källaren. Just nu är deras rum ett litet förråd. Men sista helgen denna månaden kommer mina små älsklingar och då ska deras rum vara i något bättre ordning än det är nu.

Nästa vecka kommer den nya sängen och som vi längtar.

Nä vi har lite lådor kvar att packa upp, och lite saker kvar i den gamla lägenheten som ska hämtas så vi kan få lagt undan resten av våra kläder.
Men tar man lite i taget så blir allt perfekt.

Lägger in bilder senare när vi har bättre i ordning.

Gott nytt år

Hej hopp

Varit i Anderslöv hela helgen och spenderat en massa tid med mina älskade barn, medan dera fader var i hbg och en kompis till honom. Det behövde han kan jag säga.

Just nu är vi mitt uppe i flytt, möbler och lådor tar vi på tisdag kväll men redan nu flyttar vi så mycket vi bara kan till fots, kassar m.m.
Vi packar för fullt för att få bort så mycket som vi bara kan.
Det sliter som fan på mina axlar kan jag säga, har så förbenat ont så jag nästan skriker rakt ut.

Hoppas ni annars haft en bra nyår.
Jag njöt av den för fullt med mina barn, tittade på film och åt lördagsgodis.
3 av barnen däckade i soffan ha ha ha och bar en som tittade på raketerna. Neo ville inte titta, han ville sova så jag och Julius stod i fönstret och tittade.

Nä nu får jag lägga mig på spikmattan innan jag storknar av smärta.

Adjöken och riktigt god fortsättning på er.
Hoppas 2012 blir minst lika bra som 2011 om inte bättre

RSS 2.0