Haft en bra jul? Flytt och förlovning

Jag vet, jag vet, jag är urkass på att blogga nu för tiden ha ha. Jag bloggtorka deluxe.

Hoppas i alla fall alla där ute haft en bra jul, det har jag.
Spenderade lille julafton med tre av barnen, var super mysigt. Dom blev jätteglada för sina julklappar, bara Milo kvar som ska öppna sina.
Julafton spenderades hos Älsklingens mormor, vi fiick jättefina julklappar båda två.. Det var den bästa julen på många år jag haft.
Annandagen var supermysig, bara spenderade dagen med min älskling och på kvällen förlovade vi oss hi hi. En helt underbar dag med andra ord.
Han lagade en helt underbar middag och på kvällen tittade vi på Time Out på fyran och åt efterrätt och bara mös.

Nyårs helgen ska jag spendera hemma hos barnen, ska bara njuta av mina underbara barn hela helgen. Deras pappa ska till Helsingborg och fira nyår.

Nästa vecka är det flyttdags :)
Kommer bli så skönt när allt är över med flytt och flyttstädning.
Vill bbara ha allt överstökat nu så man kan komma i ordning i den nya lägenheten. Hitta sängar till barnen osv. Finns en del kvar att göra.
Just nu kämpar jag för att packa så gott det går. Har så himla mycket kvar att packa så det är sjukt.

Nä nu ska jag försöka få något gjort.

Puss och kram

Inte orkat blogga denna vecka

Har tyvärr har jag legat riktigt riktigt sjuk hela veckan. Var hos läkaren i Fredags för min hals, feber osv. Tog prov för halsfluss och körtelfeber inget av dom visade något, konstigt nog. Läkaren blev själv väldigt förvänad över att det inte var halsfluss för det var det han trodde från början.
Så det blev en halsodling och i morgon ska jag dit och ta fler prover, blodprover, aj säger jag, gillar inte nålar alls.

I alla fall fått mediciner så nu tuggar man kåvepenin ett tag fråmåt och först idag känns halsen bättre. Nu ska man bara börja äta ordentligt igen, lyckats få i mig en halv macka idag wweeiiii. Rasat 6 kilo sen i tisdags, inte mycket kvar av mig nu ha ha ha.
Måtte bara jag bli starkare så jag kan jobba på Torsdag igen så jag kan ha min barn lille julafton som planerat. Plus jag har en massa julgodis att göra och för att innte prata om att det måste börjas packa på riktigt nu. Vi flyttar ju för gud skull snart.

Så ja fjärde advent spenderas i sängen *suck* ingen kraft i kroppen än.


Hoppas ni där ute är och förblir friska nu när det är jul och allt.

Torsdag 8 december

Usch ja, usch ja. Här händer då inte mycket.
Har fått köpt några julklappar i alla fall, men är långt i från klara.

Har legat sjuk ett par dagar men är nu något bättre, så pass att jag kunde jobba idag. Kändes underbart att få jobba igen ha ha ha även om jag var hemma från jobb en dag (så dom fick ta in vikarie). Normalt brukar jag jobba trots jag mår dåligt men denna gången gick det bara inte.

I morgon kommer Trinity följa med mig hem och stanna till Lördag, skulle varit till söndag men då måste vi storstäda pga vi ska ha visning av lägenheten i början av veckan.

Nä vet faktiskt inte vad 17 jag ska skriva, sitter snart och sover.

3 December

Är helt slut idag, varit ute hela dagen, så nu värker ryggen och fötterna rejält.

Varit på Svågertorp, blev en tur på Intersports lager utförsäljning, dom har alltid 30-70% billigare än i Intersports vanliga butiker. Älsklingen min hittade en jacka bl.a som kostat 1200 men han fick ge 199 för den. Helt ok pris ju. Sen tog vi en tur till Rusta där även jag hittade en jacka, 199 för den med, och sååå skön den är. älskar den.
Efter Rusta begav vi oss till Ikea, skulle kolla hemleveranspriser osv. Hittade en julklapp där osv. Lite smått och gott ha ha ha, tog en fika där med.
Åkte hem, gick till Lidl, köpte en julkapp där m.m. Sen gick vi och handla till middagen och lite lördagsgodis. Blir en mysig filmkväll idag med min älskade underbara pojkvän.

Ja ja, ett apr julklappar avklarade, bara flera till ha ha. Har i alla fall hittat den perfekta julklappen till min älskling, ska bara få en chans att köpa den med.

Nä dags att försöka komma ur sängen och fixa till så vi kan äta.

1 December

Alltså, jag kan inte fatta att det redan är 1 December. Någon som har info om vart tiden tar vägen??

Igår jobbade jag extra som varu uppackare, ett jobb jag verkligen älskar, är så kul att packa upp mediciner och så, fråga mig inte varför men jag fullkomligt älskar det när jag väl får jobba med det, vilket inte är så ofta tyvärr. Blir en omgång till nästa vecka.
Är helt slut när jag kommer hem efter en heldag ha ha. Däckade som en klubbad säl igår kväll så trött jag var.

Jobbade min sista dag för veckan idag, så i morgon är det jag som ska sooooova.

Nästa vecka ska jag åka och se Julius gå lucia med sin klass. Han ska vara en pepparkaksgubbe :P min älskade stora drul till son.
Sanslöst så mycket man kan älska ett barn, det är en så otroligt stark och explosiv känsla som bara svämmar över en.
Jag älskar mina barn mer än något annat i hela världen. Kvittar hur bråkiga, trotsiga och jävliga dom är, älskar dom ändå :D dom är mitt allt.

Jag älskar min sambo ungfär lika mycket. Hade det inte varit för honom hade jag nog inte suttit här och bloggat idag. Han mer eller mindre rädda mitt liv, när jag mådde som sämst så träffade jag honom. Och kärleken till honom kan jag inte beskriva med ord. Aldrig älskat en man så som jag älskar honom. Trodde aldrig jag någonsin skulle bli såhär lycklig, trodde jag inte förtjänade det.

Jag önskar att alla i hela världen kunde få känna som jag gör, känna lyckan och glädjen rusa genom kroppen och gå runt med ett lyckligt leende på läpparna var dag, värmen i kroppen av glädje och lycka. Underbara känslor som alla förtjänar.


RSS 2.0