Morrn

Fan asså, har seriös bloggtorka.

Hade alla barnen i helgen, gick väl si så där. Neo är så bråkig och hemsk mo sin syster så det finns inte, så jag och barnens pappa har sagt vi får söka hjälp. neo behöver verligen någon att prata med, han pratar ju inte med oss vilket känns lite jobbigt och tråkigt, vi vill ju finnas där för honom och att han ska kunna känna han kan prata med oss.

på Fredag ska jag och älsklingen min på konsert, vi ska se Killer Queen här i malmö, kommer bli kul och spännande.

Annars händer det inte så mycket Planerar och står i för fullt, vad berättar jag inte, inte än i alla fall.


Har börjat potträna Milo så smått :) mammas lille prins börjar bli stor.

Känner att jag behöver sova ut ordentligt, är så sjukt trött för jagknappt kan eller får sova om nätterna. Känner mig mer död än levande nu för tiden.

Hoppas bara älskling är frisk tills Fredag, för självklart har han gått och blivit dålig nu :( men han jobbar i alla fall, får se om han kommer hem tidigare idag eller om han känner han klarar av att jobba full dag. Tycker inte om att se honom sjuk :(

Nä nu ska jag hitta på något annat, vad vet jag inte, men jag kommer kanske på något.

Hjälp till att rädda fler liv


Oj då

Nä men oj, det var evigheter sen jag skrev sist.
Har i och för sig inte hänt så mycket ändå.

Vi har fått flytta och vi trivs hur bra som helst.
Mina två minstingar har flyttat hem till mig och bott här snart en vecka. Det har avrit en otrolig omställning för dom, det ska gudarna veta. Speciellt för Trinity, hon saknar sin pappa oerhört mycket och jag förstår henne. Tuffat att bott med honom i över ett år och helt plötsligt flytta hem till mamma. Det är en omställning för oss alla.
Märkt skillnad som bara den på dom redan, dom äter betydligt bättre och sover längre på morgonen.
Milo är lite gnälligare och väldigt mammig men fullt förståligt. Alltär så nytt ju.

Ska försöka hitta min sax så jag kan klippa Milo, han börjar bli en aning långhårig ha ha ha. Han får luggen i ögonen den stackaren.

I helgen som kommer ska dom till sin pappa. Han kommer och hämtar dom efter jobb imorgon när han åker genom Malmö från Helsingborg.

Helgen kommer gå åt till att storstäda, hinner inte det i veckorna pga Milo som är så klängig. Spenderar hellre tiden med dom två ändå,, myser för fullt om dagarna.

Får se om vi går ut på gården och leker idag när Milo sovit middag, han är så gnällig på förmiddagen ändå.

Nä nu är han riktigt grinig
Ha det

RSS 2.0