Lösenord??

Funderar starkt på att sätta lösenord på bloggen just nu. Ha den lite mer privat och veta vem som läser den. Sen är det inte kul att blogga heller när man inte får någon respons på det man skriver.
Får fundera lite till.

Lördag

Hjälp, lördag redan.
Mitt vik är över och jag kommer ärligt talat att sakna det. Var sjukt kul och jag älskade var minut av det.

Igår hade jag Neo och Trinity med mig hem ju och vi har det så mysigt så.
Var knappt hemma igår efter vi kom hem. Var ute och letade jacka till neo som inte hade någon med sig. Efter mycket om och men så hittade vi en superfräsch på myrorna, ser ut som ny för 120 kr. Trodde jag skulle smälla av. Sen på hemvägen gick vi inom burger king och köpte mat eftersom klockan var mycket.


Tobbe och Emma var här innan idag och firade Neo som fyllde år förra helgen.
Sen har vi varit på mobilia och köpt lite leksaker till dom så dom har här hemma med. Köper lite då och då när barnen är här. Likadant kläder. Köper på tradera emellanåt när man hittar något billigt och hyffsat fräscha.

Nu ska jag skutta in och duscha barnen sen titta film och äta popcorn och mysa till dom somnar.


Torsdag igen

Då var det torsdag igen. Ännu en vecka snart slut.
Längtar till i morgon då jag ska få två av mina små terrorister med mig hem.

Har en picknick inplanerad i helgen och kanske kanske en tur till stranden för att mysa och plocka stenar och snäckor.
I morgon står jobb och bakning på schemat plus städning. Baka med mina små (som inte är så små längre).
Tänka sig att Julius ska bli 9 år om bara någon månad, Neo precis blivit 6, Trinity blir 4 om lite mer än 3 månader och Milo blir 1 om 2 veckor. Var fasen tar tiden vägen?? Jag börjar bli gammal, fast jag är ung än. Visst det låter kanske sjukt, 28 år och fyra barnsmamma. Det är tufft och det är tight mellan barnen och alla var inte planerade men ack vad jag älskar alla fyra underbara ungar.

Ikväll mår man inget vidare. Mår smått illa, troligtvis bara något tillfälligt. Hoppas det är bättre i morgon. Måste ju jobba hi hi. Och vill inte vara dålig när min små kommer.
Och humöret är verkligen inte alls på topp heller. Vill bara gråta, och var kom nu det i från???
Förstår mig inte på mig själv idag. Skyller på sömnbrist. Kanppt sovit något sen kl 3 inatt. Låg bara och vände och vred på mig. Höll på att bli knäpp.

Annars så blir allt bättre och bätre här hemma inredningsvis. Börjar bli riktigt mysigt, lite mer färgglatt :d me love.

Nä nu ska jag forts'ta sitta och drömma om framtiden


Nothing at all

Ja, som ni märker så händer det inget här just nu.
Jobbar och står i. Det går super bra på mitt vik jag har denna veckan, trivs som fisken i vattnet med det.

På Fredag ska man ha Neo och Trinity med sig hem och dom ska vara hos oss hela helgen. På lördag kommer Emma och Tobbe hit och firar Neo som fyllde år i söndags. Han blev skolstor, 6 år.
Här hemma ska han få en Ben 10 tårta som vi ska göra hi hi.
Ska även baka lite tills dess.

Igår satte vi upp de nya gardinstängerna och gardinerna, blev supersnyggt. Nu ska det bara storstädas här hemma, sen är det supersnyggt här hemma. Byta sängkläder till de nya vi köpt.

Nä nu ska vi fortsätta med tavlorna så vi får upp dom denna sidan jul med.

Ha det gött kära läsare.

Puss på er

Update om mitt liv

Förlåt, förlåt, förlåt. Jag vet jag har blivit dålig på att blogga nu för tiden. Har väl åkt på den där berömda bloggtorkan man tydligen kan få då och då. Eller så har jag inget vettigt att blogga om. Jag vet inte.

Sitter nu här, bloggar och äter frukost, älsklingen min sover eftersom han jobbar kväll denna vecka.
Är egentligen ledig från jobb idag men ska till Anderslöv ändå, följa med och lämna Neo och Trinity på dagis. Trinity mår tyvärr inte alls bra. Hon vill bara vara hos mig och bo hos mig, så för hennes skull letar jag större lägenhet som en idiot. Ju förr hon får komma och bo med mig ju bättre är det så hon kan få må bra.
Tyvärr är det inte så lätt heller att hitta lägenhet. Kollar flera gånger om dagen. Hittar bara ettor och tvåor.

I alla fall, efter att lämna dom på dagis så ska jag vara på apotket vid halv 10 för att gå med och lära mig det jag behöver nu när mitt vik börjar på Fredag. Ser verkligen fram emot detta. En ny utmaning är aldrig fel.

I helgen är det fullt upp. Tvätt, försöka hinna träffa Marie en snabb sväng på IKEA, till hjärtats lillebror som fyller år på lördag, födelsdagsfest på lördag kväll, till Neo på söndag då han fyller år. Hur 17 ska tiden räcka till??

Nästa helg kommer neo och Trinity och ska vara här hela helgen. Kommer nog bli kul och mysigt.

Usch ja, jag får väl börja göra mig klar.
Ha det bäst blogg lovers

Morr

Känns just nu som jag håller på att gå under eller något.

Mår inget vidare och är på ett urkass humör så jag vet inte vad.

Nä kommer fan inte på något vettigt att skriva just nu. Snart dags för tvättstugan igen antar jag.

Mina drömmar

Då var det Torsdag igen.
Nästa Fredag börjar jag mitt vik på apoteket, ska bli kul och jag ser fram emot det.

Troligen kommer jag få mer städjobb i Malmö vilket skulle vara suveränt hi hi. Dom i Anderslöv är supernöjda med mig fick jag höra av min arbetsledare idag. LOVELY!!! Sånt är kul att höra och man blir peppad till tusen.

I morgon ska jag med min underbara dotter Trinity till LKG logopeden här i Malmö på sjukhuset. Och så ska hon stanna över natten. Gud så mysigt det kommer bli. Hon är verkligen mammas tös, och har alltid varit. Hon vill ju verkligen bo hos mig med, liksom Neo vill. Det får komma när vi bor lite större än vi gör idag och den dagen längtar jag efter.

Annars sitter jag mest och drömmer underbara drömmar. Något jag just nu längtar efter (förutom ett liv med barnen), något som känns så förbaskat rätt.
Tänker inte avslöja någonting om det, det håller jag för mig själv enbart min Fru vet vad det handlar om och så kommer det förbli.
Kan vara skönt att ha någon att prata med det om, som förstår en. Emma är den som känner mig bäst och vet hur jag fungerar. Mycket beror på att (tror jag) att vi haft så lika upopväxter. Vi står varandra så otroligt nära och är verkligen världens bästa vänner, vi sviker inte varandra för någonting. Vi står vid varandras sida oavsett vad som händer. Älskar dig gumman, tack för du finns, du är bäst.

Det får vara allt för idag. Har inget vettigt att skriva om heller.

Puss och kram på alla underbara människor där ute som läser.

Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker om min blogg, ställ även gärna frågor och vad ni vill jag ska skriva om.

Hellre snygg än ful eller tvärtom?

En sak har jag funderat mycket på idag.

Jag har väldigt dåligt självförtroende i mig själv för att jag varken är vacker, snygg eller smal. Men samtigt är jag nog glad för det.
Snygga och vackra tjejer (i alla fall dom flesta) har en massa snygga killar och heta killar som mer eller mindre slåss om dom och så vinner en av killarna och så är tjejen otrogen med en annan het kille och så är hennes snygga och heta pojkvän otrogen mot henne. Snygga och heta killar är riktiga players tyvärr (inte alla men marioteten av dom) och så vill jag inte ha det.
Jag tar hellre en kille som har en snygg, vacker och het personlighet. Jag går inte efter utseendet hos en kille utan hur han är som person.
Min pojkvän är både snygg, vacker och het som person och utseendet för jag älskar honom som han är och där finns ingenting jag vill ändra hos honom. Han är helt perfekt på alla sätt och vis.

Nu menar jag inte att dra alla snygga och vackra tjejer och killar över en kam, verkligen inte för jag vet att det finns bra tjejer och killar med som är snygga och vackra, det är jag fullt medveten om, jag menar bara att jag är glad att jag inte är en av dom.
Jag satsar på äkta kärlek och lycka. Vill inte ha fler pojkvänner som är otrogna mot mig, har haft min beskörda del på den punkten.
Tänker inte heller tillåta mig själv att bli behandlad som skit fler gånger.
Jag är starkare än någonsin förr.

Stress och press

Har kommit in en jobbig period just nu där jag känner mig stressad, pressad och otroligt ledsen.
Räcker man säger något till mig så sprutar tårarna.

Jag känner stressen och pressen av att försöka skaffa ett bra jobb och en bättre ekonomi. Hitta en större lägenhet så jag kan ha mina älskade barn som jag saknar så otroligt mycket.
Går och mår ständigt dåligt pga allt detta. Mår dåligt för stressen och pressen samt saknade och smärtan inom mig.
Hatar detta, hatar att må såhär.
Jag kämpar och kämpar och kämpar men kommer ingenstans.

Jag är ett stort misslyckande som inte klarar ett skit

Drömmar och fantasier

På senare tid har jag funderat en hel del på vad jag vill med mitt liv.
Jag har mina drömmar och fantasier som innefattar viktiga personer i mitt liv.

Tyvärr lämnar jag det där eftersom jag inte vill dela med mig av mina fantasier.
Vissa av mina drömmar kan jag dela med mig av.

Få ett ordentligt deleller heltids jobb, större boende med min älskling och ev mina barn.
Slippa bekymra mig för min ekonomi, plugga och bli något.
Vill inte vara en av dom som är utan utbildning, vill plugga och bli något ordentligt så det kan bli lättare att få jobb.
Jag vill leva ett ordentligt familjeliv i framtiden.

Kanske , kanske, KANSKE om jag känner mig redo eller känner att jag vill skaffa fler barn. Just nu är det det sista jag vill. Känner inte det minstra sug efter fler barn. Räcker gott och väl med 4 underbara barn. Men vem vet hur man känner om ett par år??
Först koncentrerar jag mig på boende, jobb och utbildning. Det är Prio ett just nu, samt barnen såklart.
Samt så lägger jag mycket forkus på att mitt förhållande ska funka eftersom denna MAN verkligen betyder så otroligt mycket för mig och han får mig att må bra och känna mig speciel.

De ensa som har en plats i mitt liv just nuär dom som betyder något för mig coh som är äkta som personer inte några falska typer som påstår sig vara vänner men som inte bryr sig ett skit egentligen.


Totalt ovettigt

Tordag igen. Redan?? Tyckte nyss det var Måndag ju. Och var det inte precis nyår??
Känns som om det var nyårsafton igår och nu är vi redan inne i Maj månad. Och neo fyller år om lite mer än 2 veckor och Milo och lite mer än 4 veckor. jisses alltså.
Ja, jag säger då det. Begriper inte var dagarna tar vägen.

I helgen blir det att försöka hitta en lägenhet under all skit som ligger här överallt. Är snart klar med mina lådor. Har bara en hel hög med böcker som jag vill bli av med. Någon som är intresserad??
Mest Haleqin böcker som ska bort och kanske något mer.
Hojta till i en kommentar om du är intresserad eller så slå en pling på mobilen.

Sitter just nu och snackar med min älskling på msn (han är på jobb) och tittar på Criminal Minds. Blir väl sängen efter det. Är något trött.

Har i alla fall fått köpt present till Neo idag.
Vet precis vad jag vill köpa till Milo men har inte råd tyvärr.




Denna tror jag han hade tyckt om. Neo hade en när han var liten som sen trinity fick. Tyvärr gick den sönder i flytten förra året annars hade Milo med fått den.

Nä, jag har absolut inget vettigt att skriva om egentligen.

Älskar ALLA som står mig nära, speciellt mitt hjärta, mina barn och mina bästa vänner Tobbe och Emma. Älskar er alla så det gör ont och är så glad att ni finns i mitt liv.
Kommer ALLTID att finnas för er så som ni finns för mig. Jag är inte den vän som sviker.

Ingen kul rubrik idag :P

Det har inte hänt sådär jättemycket faktiskt.
Blev en sväng till Lund i lördags då det inte blev någon komfirmation tyvärr. Men samtidigt ganska skönt eftersom jag inte sovit någonting i helgen. Plus jag inte mådde något vidare pga en envis förkylning jag åkt på.
Men vi får hitta på något med Melina i sommar istället.

I söndags var vi och hämtade mina saker i Anderslöv, tack så jätte jätte mycket till mina underbara vänner Emma och Tobbe som ställde upp, älskar er <3

I måndags på jobb blev jag glatt överraskad, jag får ett semestervik nu i Maj där jag jobbar nu. Eftersom jag ändå är där jag kan göra ett annat jobb direkt efter städningen. Blir då att packa upp varor. Det är ändå 4 timmar extra om dagarna :D
Sen får jag mer städ jobb i sommar med.

Nu sitter jag och äter frukost för jag ska åka till barnen. Milo ska till BVC idag med.
Föla med och lämna Trinity och Neo på dagis sen ska jag hämta dom i eftermiddag. Deras pappa ska in till malmö med sin flickvän för hon ska tatuera sig.

Jag har dått satt i ett smycka i min navel (är ju piercad där sen många många år tillbaka) känns nice faktiskt. Det är lite irriterat just nu eftersom jag inte haft smycke där på många år.

Får se vad helgen bjuder på, om Neo och Trinity kommer vara här eller inte.
Behöver prata med min älskling med vilket jag skulle gjort idag om jag inte skulle till barnen och ta hand om dom idag. Får se om jag hinner det i morgon innan han ska till jobb.

Nä dags att koncentrera sig på frukosten så man kan göra sig klar sen och gå till bussen.

LLove ya all <3

RSS 2.0