Helgen

Jaha så var ännu en helg till ända.
Haft stormen Berit på besök, verkar som hon blev långvarig, men nu börjar hon bedarra i alla fall. så det är ju skönt, så man inte blåser bort när man ska till bussen om en stund ha ha.

Helgen har varit mysig, haft mina älskade pojkar här till igår. En del bråk mellan dom, men så är det med syskon ju.
Igår var det mysfrukost,första advent ju så då tändes första ljuset, och det bakades adventkaka.
Min pappa kom på besök för att fira Julius som fyllde 9 år i Måndags. Så det blev att möta upp pappa vid Br-leksaker så Julius fick välja en present (blev såklart en STOR Bakugan)
Vi gick hem till oss och fikade med Lussebullar, adventskaka och pepparkakor och tårta. Jag och barnen tog julmust *mums*


På förmiddagen gick mitt hjärta T och köpte flyttlådor så vi kan börja packa mer än vi gjort, vi ska FLYTTA!!!!
Flyttar från vår urmysiga etta till en trea. Och bäst av allt, vi får ett badkar. Som jag kommer njuta av att kunna bada igen, som jag saknat det de senaste åren.
1 Januari som det ser ut just nu så flyttar vi.
Vi har själv fått välja tapeter och färger på lägenheten. Den behövde renoveras lite. Inte helt fel. Badrummet är i toppskick och jag älskar badrummet.Helkaklat, me like.

Kommer kännas toppen när allt är klart och vi fått ordning där.

Nä nu ska jag göra mig klar för att gå till bussen, känns som jag får gå lite tidigare idag är jag normalt gör.

Ha det gött kära vänner och läsare

Snart jul

Hoppsan, vad länge sen jag skrev sist he he he.
Haft värsta bloggtorkan plus att jag inte har haft lust eller ork till att blogga och för att inte tala om att jag inte haft något att skriva om.
Just nu däremot händer det väldigt mycket, vill inte skriva vad här och nu, finns personer i min närhet som inte fått veta ännu, känner att det är viktigare att dom får veta innan jag skriver det här i bloggen.
Kan väl i alla fall skriva att nej jag är inte gravid ha ha. Inte rätt tidpunkt för det just nu plus ingen av oss är redo för det och jag har mina 4 underbara barn som går före allt.

Jaha, nu är julen snart här, har ni börjat julpynta än??
Det har jag men känner ändå att det inte känns som jul i lägenheten än, för lite julsaker :( jag som älskar att ha massor med julpynt, sen kan det vara att julstjärnorna inte är uppe än med, måste fixa sladdar till dom först med så det går att tända dom.
Hittar inga billiga och snygga kuddfodral till våra kuddar i soffan som är juliga. Sjukt svårt.

I helgen kommer Julius och Neo. Kommer bli mys. Tänkte baka en adventskaka med dom :) ser väldigt mycket fram emot det, så mysigt.

Nä nu ska jag försöka ta mig ur den sköna sängen och fortsätta städningen inför helgen.



Puss och kram på er





WTF

Så har man gått och blivit krasslig IGEN!!!!!!!
Mina underbara barn har inte lärt sig att behålla sina förkylningar för sig själv, snällt va??
Så nu får man snällt och vänligt pallra sig till jobb trots denna elakartade förkylning trots noll ork till det, bara att ta sig i kragen, le och se väldigt glad och söt ut fast man bara vill krypa ner under täcket igen och sova tills man frisknat till.

Nä nu ska jag värma mjöl och halstabletter så får vi se om man känner sig bättre sen, bäst att försöka hinna det innan jobb

JAG ÄR INTE SUR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just nu sitter jag ensam hemma, Hjärtat är och jobbar, eller ja, han försöker. Han är egentligen krasslig som attan men han försöker i alla fall.
Just nu är det mycket runt omkring en och jag har dragit mig undan från alla för att inte låta det gå ut över de som verkligen betyder något för mig, tyvärr har dom fått för sig att jag är sur, väldigt trist.
Jag vill helt enkelt bli lämnad i fred och vill inte låta mitt humör osv gå ut över dom.
Jag pratar inte med någon om dagarna mer än mina barn och min sambo (där finns inget annat val) ingen annan. Varför liksom inte fråga mig istället varför jag inte hör av mig istället för att pika en på facebook om att jag är sur?? För det är det sista jag är. Ledsen?? Ja, sårad??? Ja, trött på vissa saker och ting?? Gud ja.

Jag mår inget vidare (inte psykiskt denna gången tack och lov utan fysiskt) och har inte gjort på flera dagar. Men men det går väl över ha ha ha det gör det ju alltid :P

Egentligen borde jag försöka laga mat och diska lite, men orkar inte, ingen ork till någonting, jag är helt off, slö, seg, tung i kroppen, tung i sinnet.

Nä, ska inte tråka ut er mer nu. Ha det gott och gör något roligare än att läsa en tråkig blogg

RSS 2.0